O podjetju

Računovodski servis Zelnik in partnerji d.n.o. je malo družinsko podjetje s 15-letno tradicijo. Osnovna dejavnost je nudenje kvalitetnih računovodskih storitev malim in srednje velikim podjetjem, zasebnikom, zavodom ter društvom. Nudimo bogato paleto storitev s področja računovodstva, knjigovodstva, davkov ter finančna in poslovna znanja, ki jih združujemo v sklopu ponudbe celovitih rešitev.


Prisluhnemo in se stalno prilagajamo potrebam naših strank.  Smo računovodski servis, ki gradi s strankami partnerski odnos, ki temelji na medsebojnem zaupanju, strokovnosti in našem prilagajanju Vašim potrebam. Svojim partnerjem zagotavljamo najvišje računovodske in knjigovodske standarde in jim nudimo pomoč pri branju in razumevanju bilanc, pri optimizaciji davkov in pri vseh ostalih vprašanjih.


Zakaj izbrati nas

Nismo računovodski servis, ki zgolj beleži poslovne dogodke. Računovodske storitve opravljamo strokovno, s polno odgovornostjo. V našem računovodskem servisu stranka ni le številka. Naše storitve so cenovno ugodne, a kvalitetne. Kljub majhnosti se naš računovodski servis po kakovosti opravljenih storitev in strokovnem pristopu lahko postavi ob bok velikim računovodskim hišam.

 

Naše prednosti so:

  • obravnavamo Vas osebno in si vzamemo čas za pogovor z Vami
  • profesionalni pristop, natančnost in hitra odzivnost
  • znanje in 15 letne izkušnje
  • ponujamo celovito storitev na enem mestu
  • stranke imamo za svoje partnerje